AFSLANKEN

 


(NIEUW) UNIVERSAL CONTOUR WRAP ELITE

Classic ELITE is de nieuwe geavanceerde en volledig unieke behandeling van Universal Contour Wrap die de klassieke centimeterverliesbehandeling combineert met spierversteviging én shaping in één enkele behandeling dankzij het nieuwe "Chrysalis" toestel. Classic Elite biedt dezelfde garanties als UCW Classic maar met extra voordelen. Alvorens u ingewikkeld wordt in windels met zeeklei worden elektrostimulatiebanden aangebracht rond de taille, buik en dijen. Nadien ondergaat u gedurende 35 minuten omhuld door een warmtedeken de intense en relaxerende behandeling. De warmte in combinatie mert de electrische spierstimulatie versnellen het ontgiftingsproces en dit in de slechts de helft van normale behandelingstijd van de klassieke Universal Contour Wrapping.

De elektrospierstimulatie zorgt voor

Voorzie voor een behandeling 1,5 uur en breng een reserveslipje mee.


UNIVERSAL CONTOUR WRAP

Garantie op centimeterverlies: indien u bij uw eerste behandeling minder dan 15 centimeter verliest dan hoeft u de behandeling niet te betalen!

Universal Contour Wrap is de inpakmethode met windels en zeeklei met sterk afslankende werking. De Universal Contour Wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt en verstrakt de huid, ontgift het lichaam, maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeterverlies. Het is niet ongewoon dat u na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding krijgt. Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgifting van het lichaam wilt, is gebaat bij deze verzorging.

De elastische windels worden gedrenkt in een zeeklei-oplossing en rond het lichaam gedraaid als een warme omslag. De toxische stoffen, die in de huid en de vetlaag zijn opgestapeld, worden aangetrokken door de warmte en verlaten langs deze weg het lichaam.

De windels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten terug af. De huid voelt dan zijdezacht aan. De klei die zich in de poriën van de huid bevindt, zal nog enkele dagen doorwerken met verder centimeterverlies tot gevolg.

Voorzie voor een behandeling 2 uur en breng een reserveslipje mee. Reservatie is verplicht.


FORMOSTAR INFRARED BODY WRAP


Een pakking met infra-rood   Caloriënverbruik bij 1 uur ...
 • Verbrandt 1200 caloriën op 1 uur
 • Betere bloeddoorstroming, ook voor lage en hoge bloeddruk
 • Een fit gevoel met een betere conditie
 • Betere beheersing van je gewicht door vetverbranding
 • Maakt cellulitis minder zichtbaar
 • Strakkere huid en kleinere kledingsmaat
 • Ook voor gewrichts-, spier- en reumapijnen
 
 • wandelen : 250
 • zwemmen :500
 • joggen :500
 • fietsen : 375
 • FormoStar : 1200

Het resultaat van de FormoStar is een verhoogde afbouw van vetten. De diepgaande warmte van de FormoStar herstelt op natuurlijke wijze de plaatselijke stofwisseling en vochtcirculatie. De resulaten zijn duurzaam want overtollig vetweefsel verdwijnt.

De FormoStar is de afdoende methode tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen. Het is de ideale manier voor algehele gewichtsafname.

Al vanaf de eerste behandeling zal u zich beter en fitter voelen. De infraroodwarmte onspant de spieren en gewrichten. Na elke beurt ziet en voelt u resultaat. Dat is een extra motivatie om door te gaan tot u het gewenste resultaat heeft bereikt.

Afhankelijk van de leeftijd en weefselconditie behaalt u het gewenste resultaat vanaf 10 behandelingen.

Voorzie voor iedere behandeling ongeveer anderhalf uur. De sessie zelf duurt 50 minuten. Breng steeds een reserveslipje mee. Reservatie verplicht.

U kan tot tweemaal per week een behandeling volgen. U zal snel enkele kledingmaten minder hebben.


NIEUW: COMBINEER FORMOSTAR EN DE UNIVERSAL CONTOUR WRAP